Houtpellets zijn geperste korrels gemaakt van zaagsel. Het is een duurzame brandstof. Met Agriselect houtpellets kies je voor een brandstof die CO2 neutraal is. Bovendien hebben Agriselect houtpellets een hoge calorische waarde en een laag harsgehalte. Het hout is onbehandeld restproduct van loof- en naaldhout. Dat zorgt voor een rustig vlambeeld. Ideaal dus voor je houtkachel. De zakken Agriselect houtpellets zijn daarnaast met 10 kilo ook het ideale formaat. Je kunt ermee precies je reservoir voor je kachel vullen. Maar Agriselect houtpellets kunnen meer dan dat.

Als je een groot bedrijf bent

Ook grotere bedrijven of kleine ondernemingen kunnen baat hebben bij deze brandstof. Sterker nog, het is als overheidsinstantie of grote afnemer mogelijk een contract af te sluiten met Agriselect voor de lange termijn. Hiermee leg je de toekomstige leveringen vast, maar ook de prijzen en betalingen. Zo weet je als bedrijf op de lange termijn waar je aan toe bent, maar ook wat dit betekent voor je budget. Wie daar interesse in heeft, kan contact opnemen met het bedrijf om dit te overleggen.

In papieren zakken

Om nog een tandje bij te zetten in het kader van milieubewustzijn en duurzaamheid, zijn Agriselect houtpellets verkrijgbaar in papieren zakken. Dit zijn zakken van 10 kilo aan houtpellets, wat dus precies voldoende is voor in het reservoir. Omdat de zakken van papier zijn, kunnen deze gerecycled worden door ze bij het oud papier weg te brengen. Dit is natuurlijk een milieuvriendelijkere manier dan de zakken in plastic verpakken. Daarom kies je voor Agriselect houtpellets. Of je nu particulier bent of een bedrijf op zoek naar brandstof.