De Dyson Airwrap is meer dan een föhn en meer dan een stijltang. Je kunt met de Dyson Airwrap namelijk niet alleen je haar in model brengen, je kunt je haar tegelijkertijd drogen. Direct uit de douche kun je dus je haarstijl voor de dag of avond al bepalen. Of je nu krullen, golven of juist stijl haar wil. De Dyson Airwrap maakt het mogelijk om dit tegelijkertijd te doen. Daar komt ook de naam vandaan: Airwrap. Je haar wordt aangetrokken en om een opzetstuk gewikkeld door het coanda-effect.

Hoe het werkt

Je haar vliegt als het ware naar de Dyson Airwrap toe en zo kun je het in model brengen en drogen tegelijkertijd. Je hebt verschillende opzetstukken bij de Dyson Airwrap, zodat je verschillende modellen in je haar kunt brengen. Kies bijvoorbeeld vandaag voor krullen en morgen voor golven. Het kan allemaal. De Dyson Airwrap is voor verschillende haartypes geschikt. En het is vooral een apparaat dat geen beschadigingen voor je haar oplevert, omdat er niet met extreme hitte gewerkt wordt.

Geen hoge temperaturen, geen haarschade

Vaak moet een krultang of stijltang heel heet worden om te kunnen werken. De Dyson Airwrap hoeft dat niet, omdat deze werkt met andere technologie. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van hoge temperaturen, heb je geen risico op haarschade. Met de digitale V9-motor trekt de Dyson Airwrap de haren aan en zorgt zo dat ze in model gebracht worden, in plaats van met extreme temperaturen. Kies voor een Dyson Airwrap in violet of fuchsia. Je krijgt er hoe dan ook een set opzetstukken bij voor iedere soort styling van je haar.