Of het nu op de bouwplaats, thuis, voor het reinigen van auto’s of in de industrie is: nat- en droogzuigers zijn de ideale stofzuigers voor bijzonder veeleisende vervuilingen. Met de juiste behandeling en onderhoud zuigen nat- en droogzuigers efficiënt droog stof, vloeistoffen, klein vuil en ander vuil op. De bijzondere eigenschappen van de stofzuigers: ze werken volledig zonder zak, zodat zelfs nat vuil gemakkelijk kan worden opgezogen. De ideale alleskunner voor iedereen die snel wil schoonmaken!

Nat- en droogstofzuiger: instructies, tips en onderhoud

Met onze instructies is stofzuigen snel en eenvoudig. We geven je ook tips en trucs voor het optimaal hanteren, verzorgen en onderhouden van je stofzuiger. Je wordt al snel een professional als het gaat om nat en droog stofzuigen! Nat zuigen en droog zuigen: uw niet al te goedkope stofzuiger is geschikt voor dit soort vuil

Nat- en droogzuigers zijn wonderen zonder zak

Het zijn niet alleen eenvoudige stofzuigers die droog vuil snel en moeiteloos kunnen verwijderen. Door hun constructie zonder zak kunnen ze ook probleemloos nat of vochtig vuil en vloeistoffen opzuigen en verwijderen. Dit maakt het tot het ideale universele apparaat op bouwplaatsen, voor de industrie – maar ook voor gebruik in uw eigen vier muren. Met de juiste accessoires zoals filters, batterijen of opzetstukken worden nat- en droogzuigers nog veelzijdiger en passen ze zich precies aan uw behoeften aan.

De beste nat- en droogzuigers

Ze zijn krachtig, stil en efficiënt, en bevallen professionals en particuliere gebruikers met hun eenvoudige bediening en krachtige zuigprestaties. Nat of droog, thuis, in de auto of op de bouwplaats: bij deze modellen vind je de beste nat- en droogzuiger voor jouw werk! Gebruiksaanwijzing Nat- en droogstofzuiger: zo gebruikt u uw apparaat Een nat- en droogzuiger is bijzonder eenvoudig in gebruik. Om toch het beste uit je apparaat te halen, laten we je instructies zien voor de verschillende gebruiksmogelijkheden van de alleszuiger. Nat- en droogstofzuiger: bekleding reinigen handleiding Of het nu in de auto of in de woonkamer is: vlekken op bekleding, stoelen of de bank zijn altijd vervelend. Met de natzuigfunctie van de nat- en droogzuiger verwijder je deze vlekken nu eenvoudig.

  • Hiervoor plaatst u gewoon het speciale bekledingsmondstuk uit de accessoires op de stofzuiger, vult u deze met water tot aan de markering en voegt u een geschikt reinigingsmiddel toe.
  • U kunt nu de nat- en droogzuiger zo instellen dat het reinigingsmiddel via het opzetstuk op de bekleding wordt aangebracht. Het dringt diep door in de vezel en reinigt zo grondig en efficiënt.
  • Na de voorgeschreven inwerktijd kunt u nu de zuigfunctie van uw apparaat gebruiken om het water uit het kussen te trekken. Vuil en vlekken worden grondig verwijderd. Je stoelen in de auto of je gestoffeerde meubels in huis zien er binnen no-time weer als nieuw uit!