Vacature aan de kust

Kinderen willen altijd de zee en het strand op vakantie. Met meer dan 500 kilometer Noordzeekust heeft Nederland de beste voorwaarden voor een perfecte gezinsvakantie. Met zoveel strand is het eigenlijk bijna onmogelijk om een ​​best-of-beach medley samen te stellen. Maar je moet ergens beginnen. Dus hier zijn onze strandhighlights voor een familievakantie in Nederland:

  • Het strand op het eiland Schiermonnikoog in Friesland: Het is uitgeroepen tot het schoonste strand van Nederland en is een van de breedste van Europa. Met zijn ondiepe en ondiepe water biedt het ideale zwemomstandigheden voor kinderen. Er staat hier echter ook af en toe een goede wind (die een koele menigte surfers aantrekt). In de duinen vind je beschutte droomplekken. U dient de auto overigens op het vasteland te parkeren. Schiermonnikoog is autovrij.
  • Zaandvort strand in Noord-Holland: Vanuit Amsterdam bereikt u dit 9 kilometer lange strand in slechts 30 minuten. Het witte zand heeft het de bijnaam “Parel aan zee” opgeleverd. Naast eindeloos schelpen verzamelen, kunnen uw kinderen hier op tal van speeltuinen spelen. Ondertussen komen de volwassenen tot rust in een van de leuke cafés of restaurants. Wij vinden de “Hippie Vis” bijzonder mooi en kindvriendelijk. De kust is vlak en omdat het strand 100 meter breed is, zullen zelfs de kleintjes je niet zo snel in het water kunnen krijgen.
  • Het strand Kijkduin in Zuid-Holland: Kijkduin is een van de twee stadsstranden van Den Haag en het rustigere zusje van het naburige strand Scheveningen. Uw kinderen zullen genieten van de vele speelmogelijkheden hier, maar vooral van de grote piratenboot. Achter de brede duinen en de mooie schelpenpaden liggen zeer charmante winkelstraatjes en restaurants. Ook kunt u in Kijkduin een zeer oude vuurtoren bezoeken.
  • Cadzandstrand in Zeeland: Hier strand je in het zuidelijkste puntje van Nederland en op de plek met de meeste zonuren. Het elf kilometer lange strand is omgeven door duinen en er zijn geweldige visrestaurants. We houden van de kleine strandhuisjes die je kunt huren voor je badaccessoires – zodat je ’s avonds niet altijd alles mee naar huis hoeft te nemen. Ook praktisch voor gezinnen op vakantie in Nederland: de houten looppaden, die gemakkelijk met een kinderwagen naar het strand te bereiken zijn.

Recreatieparken

De fantasie van Nederlanders als het gaat om themaparken is bijna eindeloos. “Er is niets dat niet bestaat” lijkt het motto te zijn. Schaf je de kortingskaart van nappas.nl aan, krijg je bovendien op veel dagjes weg en uitjes korting.

Hier is slechts enkele hoogtepunten van pretparken tijdens een vakantie in Nederland met kinderen:

  • Madurodam: In het Madurodampark in Den Haag vind je heel Nederland in miniatuurformaat! De belangrijkste bezienswaardigheden van het land zijn hier in kleine vorm gebouwd. De kinderen kunnen het land interactief begrijpen door zelf sluizen te openen, dammen te bouwen en nog veel meer.
  • Efteling: “Wereld vol verwondering” is het motto van dit gigantische pretpark en dat is niet overdreven! Opgericht in 1952 als een sprookjesbos en in de loop der tijd uitgegroeid tot een magische wereld vol shows, speeltuinen, achtbanen en waterattracties, is het waarschijnlijk het bekendste pretpark van Nederland.
  • Diergaarde Blijdorp: Diergaarde Blijdorp is een van de mooiste en oudste dierentuinen van Nederland. De verblijven zijn groot genoeg voor de dieren en de paden zijn kort genoeg voor de kinderen.
  • Apenheul: “De hele apenbende brult! Wie heeft de kokosnoot… ”Welkom in de dierentuin vol scharrel-apen! Terwijl de kleinere kinderen een beetje respect hebben voor de brutale apen, zullen de oudere hier de tijd van hun leven hebben. Maak je geen zorgen, alleen de ongevaarlijke soorten zullen je belegeren. Je kunt je vergapen aan de grotere exemplaren in kooien.
  • Hof van Saksen: Met al het recreatieplezier, wat maakt het uit dat je ’s werelds grootste indoor waterglijbaan in Nederland vindt! In Hof van Saksen is ook de steilste en snelste waterglijbaan van Nederland: op “Presto” kun je tot 60 km reiken (wat ??? !!!). Het plezier is toegestaan ​​voor kinderen vanaf zes jaar. Hof van Saksen is eigenlijk een overnachtingspark, maar u kunt ook dagkaarten kopen op uw gezinsvakantie in Nederland.